close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  SISTEMUL DE TRECERE LA NIVEL – LINK

  SISTEMUL DE TRECERE LA NIVEL – LINK

  Acest sistem inovativ a fost proiectat pentru a oferi o stabilitate majora in orice unghi, in toate conditiile de functionare.

  Este conceput pentru trafic greu.

  Ideal pentru treceri de nivel foarte lungi sau cele cu unghi ascutit fata de drum.

  Panourile din cauciuc sunt solide si pot fi indepartate si inlocuite fara a fi nevoie sa se demonteze alte parti ale trecerii.

  Caracteristici:

  Fiecare panou are lungimea de 1,8m si este armat cu tije din otel care il mentin comprimat pe toata durata sa de viata.

  · Acest lucru ofera stabilitate in toate conditiile, combate compresia ce poate avea loc din cauza unui traffic de mare viteza. O perioada lunga de compresie poate duce la distorsiune si discontinuitate, ceea ce acest sistem evita sa se intample.

  · Panourile de trecere la nivel pot fi fabricate pentru un ecartament larg, standard sau ingust. Acest sistem poate fi folosit in orice situatie si este deosebit de util in cazul trecerilor foarte lungi sau cu un unghi ascutit fata de drum.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.