close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre noi

  Despre noi

  Descopera-ne!

  Firma a fost infiintata in 08.06.2004, avand capital 100% privat.
  Societatea este autorizata si agrementata tehnic de catre AFER Bucuresti, pentru a executa lucrari de specialitate pe liniile ferate apartinand CN – CF CFR SA si linii ferate industriale (LFI) si in etapa de urmarire a stadiului certificarii conformitatii calitatii seviciilor executate, situatie ce a contribuit esential la cresterea calitatii lucrarilor executate.

  De la infiintare si pana in prezent baza tehnico – materiala s-a imbogatit luna de luna astfel ca la ora actuala ea cuprinde atat utilaje de mica mecanizare necesare lucrarilor de specialitate cat si baza de productie, mijloace de transport, piese si materiale de constructii.

  Acelasi lucru s-a intamplat si cu personalul care datorita lucrarilor contractate si executate s-a specializat castigand atat experienta cat si dorinta de instruire in domeniul constructiilor.

  Activitatea desfasurata pe liniile ferate ale CN – CF CFR SA sub supravegherea personalului acestei societati a contribuit la cresterea responsabilitatii, a exigentelor de executie si a calitatii lucrarilor. 

   

  Unic furnizor Rosehill Polymers LTD Anglia

  Incepand din 2016 suntem unic furnizor in Romania de produse Rosehill Polymers LTD Anglia – Panouri din cauciuc pentru trecere la nivel.

  Pentru urmarirea calitatii si a asigurarii sistemului de calitate societatea noastra lucreaza doar cu societati autorizate si agrementate de catre AFER Bucuresti, cu personal autorizat de MLPAT  si dispune de un birou ce se ocupa de verificarea si incadrarea in noile norme de calitate SR – EN ISO seria 9001.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.