close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  SISTEMUL DE TRECERE LA NIVEL – BASEPLATED

  SISTEMUL DE TRECERE LA NIVEL – BASEPLATED

  Panouri din cauciuc Baseplated

   


  Aceste panouri au avantaje unice fata de alte sisteme mai rigide, ce nu se pot adapta la cerintele specifice personalizate.

  Panourile solide din cauciuc pot fi taiate pentru a se potrivi in jurul ecliselor, contrasinelor, macazurilor si in depouri.

  Panourile pot fi fabricate pentru a se potrivi in curbe cu raze mici, care de obicei sunt folosite pentru aplicatiile de tramvai.

  Sistemul permite instalarea foarte rapida, este ideala pentru treceri de marime medie si este disponibil in grade diferite, pentru a permite accesul pe calea ferata, in depozite, aplicatii agricole si pietonale.

   

  Panourile noastre rutiere de cauciuc sunt fabricate din formula de cea mai buna calitate si proiectate pentru o rezistenta maxima la uzura.

   

  Caracteristici:

  · Dimensiunile panoului sunt de 1,8m lungime si jumatate din latimea ecartamentului. Panourile pot fi fabricate pentru a se fixa pe grinzi de cauciuc, beton sau plastic.

  · Panourile sunt conectate prin placile de baza si pot fi facute pentru a se potrivi unui ecartament ingust, standard sau lat si orice tip de sina sau traversa.

  · In conformitate cu cerintele anti-derapaj din Marea Britanie.

  · Respecta multe specificatii feroviare internationale.

  Avantaje:

  La fel ca toate panourile Rosehill, sistemul de trecere Baseplated este usor de instalat, doar o simpla placa de baza care trage panourile impreuna.

  · Instalarea este rapida si simpla, fara unelte specializate necesare.

  · Panourile singulare pot fi indepartate si inlocuite de oriunde in interiorul zonei de trecere.

  · Placile de baza nu sunt fixate pe traverse.

  · Panourile pot fi instalate si in grinzi de beton de tip Bomac.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.