close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  UNELTE SI ECHIPAMENTE

  UNELTE SI ECHIPAMENTE

  Cu toate ca panourile pot fi manipulate manual, este recomandat sa se dispuna de un echipament mecanic precum buldoexcavator, mini-macara, incarcator frontal, sau alte forme de masini de ridicat pentru a muta panourile.

  Rosehill recomanda utilizarea sistemelor de prindere Rosehill pentru a face plasarea panourilor mult mai usor, dar ele nu sunt obligatorii, deoarcere ridicarea panourilor cu un lant este deasemenea acceptata. Alte dispositive neautorizate pot deteriora panourile de trecere sau pot conduce la accidente sau raniri.

  Alte echipamente esentiale :

  • Patru bare pivotante pentru impreunarea panourilor in locatia corecta.
  • Perii de sarma pentru indepartarea resturilor generale din interiorul talpii sinei, pentru ca panourile sa stea perfect 
  • O galeata cu apa si sapun si o perie mare de vopsea sunt recomandate – se da cu amestec pe muchiile panourilor de cauciuc unde se imbina, pentru a aluneca cu usurinta.
  • Doua ciocane de cauciuc de 6kg sunt necesare pentru a ajuta panourile sa se stabileasca in pozitia corecta.
  • Lopetile vor fi necesare pentru a nivela balastul si amestecul de beton ( daca este necesar).
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.