close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  GRINDA MARGINALA DE CAUCIUC

  GRINDA MARGINALA DE CAUCIUC

  Grinda marginala de cauciuc pentru treceri la nivel a fost conceputa ca alternativa de inlocuire a celei de beton. Cunoscuta si sub numele de bordura, grinda sau pervaz, ea este folosita pentru sprijinirea panourilor de trecere la nivel exterioare.

  Instalate in acelasi mod ca si grinzile marginale de beton, grinzile din cauciuc ofera economii masive de greutate si sunt usor de potrivit cu dispozitivele de ridicare Rosehill. Gaurile de ridicare sunt pozitionate pentru a ajuta procesul de instalare si pentru a reduce timpul de instalare .

  Realizate 100% din cauciuc de anvelope reciclate si imbinate cu ajutorul tehnologiei noastre inovatoare de presare la rece, asigura o durata lunga de viata. Grinzile nu se vor sparge si nu se vor exfolia ( spre deosebire de betonul fragil) si sunt extrem de dure si durabile, rezistente la multi ani de conditii grele de trafic si conditii climatice, cu putina intretinere ( daca este cazul) .

  Disponibila in lungimi standard de 1,8m si gata de instalare la sosirea la fata locului, grinzile pot fi livrate eficient si stivuite fara problemele asociate betonului. Sunt ideale pentru a fi utilizate pe instalatii noi cat si pentru proiecte de mentenanta.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.